Generasjonsleker i Trondheim

Med leikbetonte aktiviteter og uhøytidelige konkurranser er Generasjonsleker en gøyal og trivelig dag hvor alle kan delta.

Gjennom våren og sommeren 2024 skal Trondheims frivilligsentraler arrangere 8 Generasjonsleker i ulike bydeler. Sammen med mange samarbeidspartnere skal vi lage trivelige arrangement hvor barn, ungdom, voksne og eldre møtes for ha det gøyalt og trivelig sammen. Generasjonsleker handler om leik, samhold, inkludering, samarbeid og frivillighet, på tvers av generasjoner. Sammen bidrar vi til at Trondheim er en bra by å bo i for alle!


På oversikten nedenfor kan du lese mer om de enkelte Generasjonslekene i Trondheim 2024:


Vi ønsker å samarbeide med flest mulig aktører for gjennomføring av Generasjonslekene i de ulike bydelene. Har du lyst til å være med som samarbeidspartner? Ta kontakt med Sjetne frivilligsentral post@sjetne.frivilligsentral.no så finner vi på noe som gjør Generasjonslekene ekstra trivelig for deg som samarbeidspartner, oss som arrangør og ikke minst deltakerne!

Generasjonsleker er initiert av Senter for et aldersvennlig samfunn. I Trondheim har Trondheims frivilligsentraler med oss Trondheim kommune og Sparebank1 SMN samfunnsutbytte som hovedsamarbeidspartnere.
2024 © Trondheims frivilligsentraler