Frivilligsentralene på FinnFremfest

Trondheim kommune arrangerer FinnFremFest i Spektrum søndag 16. april. Du finner Trondheims frivilligsentraler på stand både i vrimlearealet og utendørs.

Velkommen til FinnFramFest 2023 søndag 16. april mellom kl. 12-16 i Trondheim spektrum!

For å gjøre det lettere å finne fram til fritidsaktiviteter i Trondheim arrangerer Trondheim kommune i samarbeid med Idrettsrådet i Trondheim, Trøndelag Idrettskrets, Trondheim Europeisk Frivillighetshovedstad med støtte fra Bufdir, en Finn Fram Fest for liten og stor! Her kan du komme og se, prøve, gjøre og oppdage din nye fritidsaktivitet eller finne noe å engasjere deg i.

Trondheims frivilligsentraler vil bl.annet presentere Trondheimsportalen itrondheim.org på sin stand. På standen vår vil vi også ha diverse aktiviteter for å vise frem at vi kan tilby utlån av aktivitetsutstyr til små og store arrangement. Vi vil også geleide deg frem til frivilligsentralen som ligger nærmest der du bor eller som har de aktivitetene som du har lyst til å engasjere deg med. Kom og slå av en prat med oss!

På FinnFremfesten vil det i år bli  stor variasjon og en flott miks av idrett, kultur, friluftsliv, samt flere humanitære organisasjoner som en del av Trondheim kommunes verv som Europeisk frivillighetshovedstad 2023.

Alle skal fylle Trondheim Spektrum med musikk, hockey, karate, dans, sirkus, fekting, kunst, seiling, yoga, kubing, bordspill, landhockey, speider, taekwon do, cheerleading, e-sport og gaming, friluftsaktiviteter og mye mer!

Alle vil at DU skal komme og finne fram i fritidstilbudene som finnes i byen!

Det blir også scene og masse mylder og moro hele dagen!

2024 © Trondheims frivilligsentraler